Bemutatkozás Üdvözlöm! Cégünk 1991 óta áll rendelkezésére a zenekedvelő nagyközönségnek! Új hangszereket, ezek kiegészítőit, stúdiótechnikai berendezéseket, komplett hangosítási rendszereket forgalmazunk! Hangszerválasztékunkban megtalálhatóak Korg, Yamaha, Roland, Casio, digitális zongorák, szintetizátorok! Fender, Gibson, Jackson, Ibanez, Jonhson,, Alvaro, Guild, Fernandes, Epiphone, Samick akusztikus és elektromos gitárok! Marshall, Laney, Roland, Crate, Line6, Peavey.. erősítők. Keverőpultok, végfokerősítők, effektprocesszorok, mikrofonok, állványok, hangfalak nagy választékban! Fejér megye legnagyobb hangszer választékával állunk rendelkezésükre/rendelkezésetekre/! Szakmai tanácsadás hétköznap 09-18 ig a 06 30 217-2927 telefonszámon! ÁSZF: Weboldalon elérhető szolgáltatások Termékátvételi módok: Személyes átvétel Futárszolgálat Fizetési módok: Készpénz Átutalás Bankkártya Rendelési módok: Webshop Telefon E-mail Elért minősítések Megbízható Bolt Program Ez a bolt elnyerte a Megbízható Bolt minősítést a vásárlást követő vevői értékelések alapján: 60 nap alatt legalább 10 vélemény esetén, amennyiben a vélemények átlaga eléri a 4, 2-t. A "Megbízható Bolt Program" szolgáltatás a vásárlók érdekében készült, ösztönözve a webshopokat minél jobb minőségű szolgáltatás nyújtására.

Magyarul

fejes hangszer debrecen nyitvatartás live

Célja, hogy az online boltok valódi vásárlói továbbíthassák véleményét a vásárlás előtt állók felé. A vásárlás után a felhasználó egy kérdőívet kap, amelyben értékelni tudja a bolt szolgáltatását. Vélemények Írjon véleményt a(z) HANGSZER1 Hangszerbolt és Hangtechnikai Áruház boltról! Szerintem ez a bolt... 1 Értékelje a boltot: Nem tetszik Tetszik 2 Rövid összefoglaló a boltról (és legutóbbi rendeléséről): 4 Becenév: (Ez a becenév fog megjelenni a véleménye mellett az Árukereső) Email: A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el. Vélemény elküldése VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT Összes vélemény Rendezés 1 hete Infinite Elégedettség a bolttal Szállítási idő A bolt áttekinthetősége Ügyfélszolgálat/kommunikáció A termék a következő munkanapon már meg is érkezett (pénteki rendelés). Hasznosnak tartja ezt a véleményt?

2. Térkép » | Megközelítés » 2400 Dunaújváros, Semmelweis Összes Térkép »

Cornett Hangszer - Debrecen, Hungary

Címlap Hangszer, hangtechnika a közelben A tartózkodási helyed automatikus beazonosítása nem sikerült. Kérünk írd be a címed, városod vagy az irányítószámod, hogy megmutathassuk a hozzád legközelebb eső vállalkozásokat. Legújabb cégek a(z) Hangszer, hangtechnika kategóriában Kálvin utca 1, Gyula, Békés, 5700 Gyümölcs Utca 18., Székesfehérvár, Fejér, 8000 Kelenvölgyi Út 25, Budapest, Budapest, 1116 Reitter Ferenc 123 G/20, Budapest, Budapest, 1131 Miklós U. 4, Debrecen, Hajdú-Bihar, 4025

Az üzlet számtalan típusú és márkájú hagyományos és különleges - egzotikus - hangszerrel van ellátva. Az értékesítésen kívül professzionális javítással is foglalkozunk, melyre Kovács Lajos hangszerkészítő mester a garancia.

  1. Szent korona cukrászda szentes es
  2. Fejes hangszer debrecen nyitvatartás campus
  3. Fejes hangszer debrecen nyitvatartás pizza
  4. Eladó ház Karcag - ingatlan1.hu
  5. Nike melegítő női 2019
  6. Fejes hangszer debrecen nyitvatartás
  7. Fejes hangszer debrecen nyitvatartás live

A bolt vásárlója Szimpatikus, korrekt terméklista. Korrekt kommunikáció. LemmyGod Megrendelést követő másnap reggel a kezemben volt a termék (vidéki nagyváros). 2 hete Laja Amiért tőlük vásároltam Még azelőtt feladták a terméket, hogy az utalás beérkezett volna. Amiben fejlődhetne ez a bolt nincs Era Gyorsak voltak a szállítással. 1 hónapja TóthG Slayerdani Maximálisan elégedett vagyok, a megjelölt időpontra megérkezett a rendelés. Először rendeltem a boltból, egyedül áluk volt az országban a termék Nincs ilyen Zoltán Gyors, problemamentes vasarlas. Üzletek Térkép A böngészője nem támogatja a helymeghatározást. Kérjük, adja meg a kiindulási címet! A böngésző által történt helymeghatározás nem sikerült. Kérjük, adja meg a kiindulási címet! Az Ön által beírt címet nem sikerült beazonosítani. Kérjük, pontosítsa a kiindulási címet! A megadott címre túl sok kiindulási lehetőség található. Kérjük, pontosítsa a kiindulási címet! Kiindulási cím OK Megközelítés: A További kiindulási lehetőségek B Útvonaltervezés Javasolt útvonal: HANGSZER1 HANGSZERBOLT ÉS HANGTECHNIKAI ÁRUHÁZ 2400 Dunaújváros, Munkácsy Mihály u.

October 20, 2021, 9:05 am
penny-fizetés-2019