Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő bevétele.  Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.  További információkért vagy tanácsért forduljon gyógyszerészéhez.  Sürgősen forduljon orvosához, ha tünetei hét napon belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.  Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét. A betegtájékoztató tartalma: 1. Milyen típusú gyógyszer az ACC long 600 mg pezsgőtabletta és milyen betegségek esetén alkalmazható? 2. Tudnivalók az ACC long 600 mg pezsgőtabletta alkalmazása előtt 3. Hogyan kell alkalmazni az ACC long 600 mg pezsgőtablettát? 4. Lehetséges mellékhatások 5. Hogyan kell az ACC long 600 mg pezsgőtablettát tárolni? 6. További információk 1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER AZ ACC LONG 600 MG PEZSGŐTABLETTA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?

For sale

4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK Mint minden gyógyszer, így az ACC long 600 mg pezsgőtabletta is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. 3 A mellékhatások az alábbi gyakorisági kategóriáknak megfelelően kerültek meghatározásra: Nagyon gyakori (1/10) Gyakori (1/100 – <1/10) Nem gyakori (1/1000 – <1/100) Ritka (1/10 000 – <1/1000) Nagyon ritka (<1/10 000) Nem ismert (a rendelkezésre álló adatokból nem állapítható meg) Általános tünetek, az alkalmazás helyén fellépő reakciók Nem gyakori: fejfájás, láz, allergiás reakciók (viszketés, csalánkiütés, kiütés, bőrkiütés, a hörgők izomzatának tónusnövekedése, angioödéma, szívritmuszavar és alacsony vérnyomás). Nagyon ritka: anafilaxiás reakciók, a sokkot is beleértve. A fül- és az egyensúly-érzékelő szerv betegségei és tünetei: Nem gyakori: fülzúgás Légzőrendszeri, mellkasi és mediastinalis betegségek és tünetek Ritka: nehézlégzés, hörgőgörcs- elsősorban olyan betegeknél, akiknek a bronchialis asztma következtében túlérzékeny a hörgőrendszerük.

Remix

3. HOGYAN KELL ALKALMAZNI AZ ACC LONG 600 MG PEZSGŐTABLETTÁT? Az ACC long 600 mg pezsgőtablettát evés után kell bevenni. A pezsgőtablettát egy pohár vízben való feloldás után rövid időn belül kell meginni. Kivételes esetekben az aszkorbinsav (C-vitamin) stabilizáló hatása miatt az ivásra kész oldatot kb. 2 órán át lehet állni hagyni, esetleg meleg folyadékban is. A bőséges folyadékfogyasztás segíti az acetilcisztein nyákoldó hatását. Amennyiben az orvos másképpen nem rendeli, a szokásos adagolás: Felnőtteknek és 14 éven felüli gyermekeknek: naponta 1x1 ACC long 600 mg pezsgőtabletta. Hosszabb ideig kizárólag az orvos utasítására, az orvos által előírt adagban és ideig alkalmazható! Ha az előírtnál több ACC long 600 mg pezsgőtablettát vett be Ha az előírtnál több ACC long 600 mg pezsgőtablettát vett be, azonnal forduljon orvosához vagy gyógyszerészhez! Ha elfelejtette bevenni az ACC long 600 mg pezsgőtablettát Ha adagját elfelejtette bevenni, a következő alkalommal ne vegyen be dupla adagot!

Hurutos köhögésre: célzottan a lerakódáson hat, feloldja a hurutos váladékot és megtisztítja a légutakat! kellemes szeder ízben 14 éves kortól adható kényelmes adagolás: napi 1 pezsgőtabletta Tartalmaz - laktózt? IGEN - glutént? NEM - cukrot? NEM Miért fontos a hurutoldás? A légúti fertőzések során kialakuló gyulladás következtében a légutak nyálkahártyája megduzzadhat, és fokozódhat a nyáktermelésük is. Ilyenkor a túl sok és a túl sűrű váladék egyaránt gondot jelenthet: A légutak a nyálkahártya duzzanata és a sok váladék miatt beszűkülnek, így kisebb keresztmetszeten áramolhat a levegő, vagyis kevesebb oxigén jut el a sejtekhez. A sűrű légúti váladékban a kórokozók is felszaporodhatnak, amely tovább ronthatja a beteg állapotát, és elnyújthatja a betegségből való felépülést is. Ilyenkor a hurutos váladék mihamarabbi eltávolítása érdekében célszerű már az első naptól hurutoldót használnunk. Köptető, vagy hurutoldó – van különbség? Igen, van. A köptetők alapvetően a légúti nyák termelését fokozzák, így használatuk során a felköhögendő nyák mennyisége tovább nő.

Review

- Egyéb összetevők (segédanyagok): nátrium-citrát, szacharin-nátrium, nátrium-ciklamát, feketeszeder-aroma, vízmentes laktóz, mannit, aszkorbinsav, vízmentes nátrium-karbonát, nátrium-hidrogén-karbonát, vízmentes citromsav. Milyen a készítmény külleme és mit tartalmaz a csomagolás ACC long 600 mg pezsgőtabletta: 10 vagy 20 db pezsgőtabletta nedvességmegkötővel kombinált garanciazáras, LDPE kupakkal lezárt PP tartályban vagy háromrétegű PE/Al/papír tasakban és dobozban. A forgalomba hozatali engedély jogosultja Sandoz Hungária Kft. 4 Bartók Béla út 43-47. 1114 Budapest Magyarország Gyártó Salutas Pharma GmbH Otto-von-Guericke Allee 1 D-39179 Barleben Németország OGYI-T-2021/10 ACC long 600 mg pezsgőtabletta 10x tartályban OGYI-T-2021/11 ACC long 600 mg pezsgőtabletta 20x tartályban OGYI-T-2021/12 ACC long 600 mg pezsgőtabletta 10x szalagcsomagolásban OGYI-T-2021/13 ACC long 600 mg pezsgőtabletta 20x szalagcsomagolásban A betegtájékoztató engedélyezési dátuma: 2014. december

  • A pozitív gondolkodás › Tündérszív
  • Óceán az út végén - Neil Gaiman - Régikönyvek webáruház
  • Basic programozás
  • Ókori görög építészet by Márton Spengler on Prezi Next
  • Acc 600 száraz köhögésre
  • 2 12 volt batteries
  • O nagy gábor magyar szólások és közmondások
  • Merle, Robert - Mesterségem a halál - Múzeum Antikvárium
  • Acc 600 száraz köhögésre seating
  • Popsztár soha ne állj le
  • Szerintetek az ACC jó köhögésre? 14 éves vagyok
  • Mi a férj és a feleség szerepe a családban?

Manual

acc 600 száraz köhögésre radio

Szerintetek az ACC jó köhögésre? 14 éves vagyok

Itt sem biztos, hogy orvos válaszol neked. (Na, most megy a TV-ben. "Robitusin: Mindenféle köhögésre! " Ez mekkora hülyeség. Hogy lehet kifejleszteni valamit mindeféle köhögésre... ) 2010. 18:59 Hasznos számodra ez a válasz? 4/5 anonim válasza: 100% Kétféle köhögés van, száraz köhögés és kö ACC gyenge köhögéscsillapító és köpetoldó, felhajtó. Ha száraz köhögés van arra van jobb tabletta is. 19:02 Hasznos számodra ez a válasz? 5/5 anonim válasza: 100% Fluimucilt javaslom ACC helyett. ez nem köhögtet meg erősen, és ezerszer jobb. ha mégis nagyon köhögsz tőle, akkor vegyél mellé fenistil cseppeket-kompatibilis, szal mehet mellé nyugodtan. én nagyon beteg vtam; évekig kellett szednem, szóval rutinos vagyok ebben. gyógyulást! egy leendő orvos 2010. 21:40 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2020, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.

Figyelt kérdés Elég irritáló száraz köhögésem van, a torokfájásom már elmúlt, mostmár csak ez a száraz köhögés van. Van itthon accm, a dobozán azt láttam hogy hurutos köhögésre van. Szárazra vajon használ? 1/2 ThodEE GoD válasza: Ha tényleg száraz és nem letapadt hurutkás akkor nem fog használni mert nem arra való;) 2019. szept. 8. 20:49 Hasznos számodra ez a válasz? 2/2 anonim válasza: Nekem akkor volt ilyen mikor tüdőgyulladásom volt. Elmennék a tüdőgondozóba mert nagy baj is lehet belőle. Inkább nem meselem el nekem mi lett a következménye. 2019. 22:41 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2020, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

  1. Nyári tábor érd
  2. Kiadó lakás szigetszentmiklós lakihegy
October 20, 2021, 12:11 am
bíró-kertészeti-és-kereskedelmi-zrt